CODEXIS® Přihlaste se ke svému účtu
CODEXIS® ... 326/2001 Sb. Vyhláška, kterou se provádí § 18 písm. a), d), g), h), i) a j) zákona č. 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, ve znění pozdějších předpisů, pro maso, masné výrobky, ryby, ostatní vodní živočichy a výrobky z nich, vejce a výrobky z nich Tabulka 2 - Fyzikální a chemické požadavky na jakost majonéz

Tabulka 2 - Fyzikální a chemické požadavky na jakost majonéz

326/2001 Sb. Vyhláška, kterou se provádí § 18 písm. a), d), g), h), i) a j) zákona č. 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, ve znění pozdějších předpisů, pro maso, masné výrobky, ryby, ostatní vodní živočichy a výrobky z nich, vejce a výrobky z nich

Tabulka 2

Fyzikální a chemické požadavky na jakost majonéz

+---------------------+----------------------------------------+

| Ukazatel | Hmotnostní % |

+---------------------+----------------------------------------+

| obsah tuku | podle tržních druhů 10,0 až 85,0 |

+---------------------+----------------------------------------+

| obsah žloutku | nejméně 2,0 |

+---------------------+----------------------------------------+

| hodnota pH | nejvýše 4,5 |

+---------------------+----------------------------------------+