Skupina: ostatní krmiva
+----------+-------------------+---------------------------+----------------------------+--------------------------+-----------------+-------------+
| Pořadové | Druh krmné | Charakteristika | Limitní znaky | Deklarované jakostní | Typové jakostní | Jedná se o |
| číslo | suroviny | | | znaky | znaky |hygroskopické|
| Kód | | | | | | krmivo |
| EU | | | | | | (+) |
| | | | | | | |
+----------+-------------------+---------------------------+----------------------------+--------------------------+-----------------+-------------+
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
+----------+-------------------+---------------------------+----------------------------+--------------------------+-----------------+-------------+
| 8.000 | Maniok | jedná se o plody Manihot | vlhkost nejvýše 14,0 % | vlhkost | škrob nejméně | |
| | (Tapioka) | esculenta Grantz, upravené| ner.podíl popele v HCl | škrob | 600 g/kg | |
| 4.07 | | jako moučka nebo granulát | nejvýše 30 g/kg | vláknina | popel nejvýše | |
| | | škrob nejméně 600 g/kg | | popel | 65 g/kg | |
| | | | | výskyt cizích pachů | vláknina nejvýše| |
| | | | | | 45 g/kg | |
| | | | | | | |
| 8.001 | Slupky kakaové | vznikají při zpracování | vlhkost nejvýše 14,0 % | vlhkost | popel nejvýše | |
| | | kakaových bobů Theobroma | ner.podíl popele v HCl | popel | 90 g/kg | |
| | | cacao L. | nejvýše 20 g/kg | výskyt cizích pachů | | |
| | | | | | | |
| | | | | | | |
| | | | | | | |
| | | | | | | |
| | | | | | | |
| | | | | | | |
| | | | | | | |
| | | | | | | |
| | | | | | | |
| | | | | | | |
| | | | | | | |
| | | | | | | |
| 8.002 | Biskvitová | vzniká při výrobě | vlhkost | vlhkost | dusíkaté látky | |
| | moučka | biskvitů jako vedlejší | nejvýše | dusíkaté látky | nejvýše 110 g/kg| |
| | | produkt drcením | 8,0 % | tuk | tuk nejméně | |
| | | | | popel | 120 g/kg | |
| | | | | vláknina | popel nejvýše | |
| | | | | | 40 g/kg | |
| | | | | | | |
+----------+-------------------+---------------------------+----------------------------+--------------------------+-----------------+-------------+