CODEXIS® Přihlaste se ke svému účtu
CODEXIS® ... 157/2003 Sb. Vyhláška, kterou se stanoví požadavky pro čerstvé ovoce a čerstvou zeleninu, zpracované ovoce a zpracovanou zeleninu, suché skořápkové plody, houby, brambory a výrobky z nich, jakož i další způsoby jejich označování Tabulka 1

Tabulka 1

157/2003 Sb. Vyhláška, kterou se stanoví požadavky pro čerstvé ovoce a čerstvou zeleninu, zpracované ovoce a zpracovanou zeleninu, suché skořápkové plody, houby, brambory a výrobky z nich, jakož i další způsoby jejich označování

Tabulka 1

+------------------+----------------+----------------+-----------------+-----------------+

| | Kečupy | Kečupy | Rajčatová | Rajčatové |

| | | "Prima", | pyré | protlaky |

| | | "Extra", | | zahuštěné |

| | | "Speciál" | | |

+------------------+----------------+----------------+-----------------+-----------------+

| refraktometrická | nejméně 12,0 | nejméně 30,0 | 8,0 - 24,0 | nejméně 24,0 |

| sušina (%) | | | | |

+------------------+----------------+----------------+-----------------+-----------------+

| veškeré kyseliny | | | | |

| stanovené jako | nejvýše 2,2 | nejvýše 2,2 | nestanovuje se | nestanovuje se |

| kyselina octová | | | | |

| (%) | | | | |

+------------------+----------------+----------------+-----------------+-----------------+

| obsah soli (%) | nejvýše 3,5 | nejvýše 3,5 | nejvýše 10,0 *) | nejvýše 10,0 *) |

+------------------+----------------+----------------+-----------------+-----------------+

| těkavé kyseliny | | | | |

| stanovené jako | nestanovuje se | nestanovuje se | nejvýše 0,2 | nejvýše 0,2 |

| kyselina octová | | | | |

| (%) | | | | |

+------------------+----------------+----------------+-----------------+-----------------+

Pozn.:

*) Obsah soli musí být zjištěn pouze u soleného výrobku.

------------------------------------------------------------------