Tabulka 1
+------------------+----------------+----------------+-----------------+-----------------+
| | Kečupy | Kečupy | Rajčatová | Rajčatové |
| | | "Prima", | pyré | protlaky |
| | | "Extra", | | zahuštěné |
| | | "Speciál" | | |
+------------------+----------------+----------------+-----------------+-----------------+
| refraktometrická | nejméně 12,0 | nejméně 30,0 | 8,0 - 24,0 | nejméně 24,0 |
| sušina (%) | | | | |
+------------------+----------------+----------------+-----------------+-----------------+
| veškeré kyseliny | | | | |
| stanovené jako | nejvýše 2,2 | nejvýše 2,2 | nestanovuje se | nestanovuje se |
| kyselina octová | | | | |
| (%) | | | | |
+------------------+----------------+----------------+-----------------+-----------------+
| obsah soli (%) | nejvýše 3,5 | nejvýše 3,5 | nejvýše 10,0 *) | nejvýše 10,0 *) |
+------------------+----------------+----------------+-----------------+-----------------+
| těkavé kyseliny | | | | |
| stanovené jako | nestanovuje se | nestanovuje se | nejvýše 0,2 | nejvýše 0,2 |
| kyselina octová | | | | |
| (%) | | | | |
+------------------+----------------+----------------+-----------------+-----------------+
Pozn.:
*) Obsah soli musí být zjištěn pouze u soleného výrobku.
------------------------------------------------------------------