CODEXIS® Přihlaste se ke svému účtu
CODEXIS® ... 83/2010 Sb.m.s. Sdělení Ministerstva zahraničních věcí, kterým se vyhlašuje Evropsko-středomořská dohoda zakládající přidružení mezi Evropskými společenstvími a jejich členskými státy na jedné straně a Marockým královstvím na straně druhé Seznam č. 2

Seznam č. 2

83/2010 Sb.m.s. Sdělení Ministerstva zahraničních věcí, kterým se vyhlašuje Evropsko-středomořská dohoda zakládající přidružení mezi Evropskými společenstvími a jejich členskými státy na jedné straně a Marockým královstvím na straně druhé

Seznam č. 2

+---------------+--------------------------------------------------------------------------------------------------------+
| Kód KN | Popis zboží |
+---------------+--------------------------------------------------------------------------------------------------------+
| 0710 40 00 | Kukuřice cukrová, též vařená ve vodě nebo v páře, zmrazená. |
+---------------+--------------------------------------------------------------------------------------------------------+
| 0711 90 94 | Kukuřice cukrová, prozatímně konzervovaná (např. oxidem siřičitým nebo ve slané vodě, sířenou |
| | vodou nebo přidáním jiných konzervačních látek), ale v tomto stavu nevhodná k výživě |
+---------------+--------------------------------------------------------------------------------------------------------+
| 1519 | Technické monokarboxylové mastné kyseliny; kyselé oleje z rafinace; technické mastné alkoholy |
+---------------+--------------------------------------------------------------------------------------------------------+
| 1520 | Glycerol surový; glycerolové vody a glycerolové louhy |
+---------------+--------------------------------------------------------------------------------------------------------+
| 1702 50 00 | Chemicky čistá fruktosa |
+---------------+--------------------------------------------------------------------------------------------------------+
| 1702 90 21 | Chemicky čistá maltosa |
+---------------+--------------------------------------------------------------------------------------------------------+
| 1901 kromě | Sladový výtažek; potravinové přípravky z mouky, krupice, krupičky, škrobu nebo sladových |
| 1901 90 10 10 | výtažků, neobsahující kakao nebo obsahující méně než 50 % hmotnostních kakaa, měřeno na zcela |
| | odtučněném základě, jinde neuvedené ani nezahrnuté; potravinové přípravky položek 0401 až 0404, |
| | neobsahující kakao nebo obsahující méně než 10 % hmotnostních měřeno na zcela odtučněném |
| | základě, jinde neuvedené ani nezahrnuté |
+---------------+--------------------------------------------------------------------------------------------------------+
| 1904 | Výrobky z obilovin získané bobtnáním nebo pražením (např. pražené kukuřičné vločky); obiloviny |
| | (jiné než kukuřice) ve formě zrn, předvařené nebo jinak upravené |
+---------------+--------------------------------------------------------------------------------------------------------+
| 2001 90 30 | Kukuřice cukrová (Zea mays var. saccharata), upravená nebo konzervovaná octem nebo kyselinou |
| | octovou |
+---------------+--------------------------------------------------------------------------------------------------------+
| 2004 90 20 | Kukuřice cukrová (Zea mays var. saccharata), upravená nebo konzervovaná jinak než octem nebo |
| | kyselinou octovou, zmrazená |
+---------------+--------------------------------------------------------------------------------------------------------+
| 2005 | Ostatní zelenina upravená nebo konzervovaná jinak než octem nebo kyselinou octovou, nezmrazená |
+---------------+--------------------------------------------------------------------------------------------------------+
| 2008 92 45 | Přípravky typu müsli, z nepražených obilných vloček |
+---------------+--------------------------------------------------------------------------------------------------------+


Seznam č. 3

+---------------+--------------------------------------------------------------------------------------------------------+
| Kód KN | Popis zboží |
+---------------+--------------------------------------------------------------------------------------------------------+
| 0403 | Podmáslí, kyselé mléko a smetana, jogurt, kefír a jiné fermentované nebo okyselené mléko a |
| | smetana, též zahuštěné nebo obsahující přidaný cukr nebo jiná sladidla nebo ochucené nebo |
| | obsahující přidané ovoce, ořechy nebo kakao |
+---------------+--------------------------------------------------------------------------------------------------------+
| 1506 | Ostatní živočišné tuky a oleje a jejich frakce, též rafinované, avšak chemicky neupravené |
+---------------+--------------------------------------------------------------------------------------------------------+
| 1517 | Margarín; jedlé směsi nebo přípravky živočišných nebo rostlinných tuků nebo olejů nebo frakcí |
| | různých tuků nebo olejů této kapitoly, jiné než jedlé tuky nebo oleje nebo jejich frakce čísla 1516 |
+---------------+--------------------------------------------------------------------------------------------------------+
| 1518 | Živočišné nebo rostlinné tuky a oleje a jejich frakce, vařené, oxidované, dehydratované, sířené, |
| | foukané, polymerované za tepla ve vakuu nebo v inertním plynu nebo jinak chemicky upravené, jiné |
| | než čísla 1516; směsi nebo přípravky nepoživatelných živočišných nebo rostlinných tuků a olejů této |
| | kapitoly a jejich frakcí jinde neuvedené ani nezahrnuté. |
+---------------+--------------------------------------------------------------------------------------------------------+
| 1902 | Těstoviny, s výjimkou nadívaných těstovin čísel 1902 20 10 a 1902 20 30; kuskus, též upravený |
+---------------+--------------------------------------------------------------------------------------------------------+
| 2008 | Ovoce, ořechy a jiné jedlé části rostlin, jinak upravené nebo konzervované, též s přísadou cukru nebo |
| | jiných sladidel nebo alkoholu, jinde neuvedené ani nezahrnuté, kromě kódu KN 2008 92 45 |
+---------------+--------------------------------------------------------------------------------------------------------+


------------------------------------------------------------------