Článek 1
Tyto produkty pocházející z Maroka budou při dovozu do Společenství osvobozeny od cel.
+-----------------------+---------------------------------------------------------------------------------------------------+
| Kód KN | Popis zboží |
+-----------------------+---------------------------------------------------------------------------------------------------+
| Kapitola 3 | Ryby a korýši, měkkýši a jiní vodní bezobratlí |
| | |
| 1604 11 00 | Lososi |
| | |
| 1604 12 | Sledi |
| | |
| 1604 13 90 | Ostatní ryby |
| | |
| 1604 14 | Tuňáci, tuňák pruhovaný a pelamidy (Sarda spp.) |
| | |
| 1604 15 | Makrely |
| | |
| 1604 16 00 | Sardele |
| | |
| 1604 19 10 | Lososovití, kromě lososů |
| | |
| 1604 19 31 | Tuňáci rodu Euthynnus, kromě tuňáka pruhovaného [Euthynnus (Katsuwonus) pelamis] |
| 1604 19 39 | |
| | |
| 1604 19 50 | Palometa jednobarevná (Orcynopsis unicolor) |
| | |
| 1604 19 91 až | Ostatní |
| 1604 19 98 | |
| | |
| 1604 20 | Ostatní přípravky a konzervy z ryb |
| | |
| 1604 20 05 | Přípravky ze surimi |
| | |
| 1604 20 10 | z lososů |
| | |
| 1604 20 30 | z lososovitých, kromě lososů |
| | |
| 1604 20 40 | ze sardelí |
| | |
| ex 1604 20 50 | ze sardinek, pelamid, makrel druhů makrela obecná (Scomber scombms) a makrela japonská (Scomber |
| | japonicus) a palomety jednobarevné (Orcynopsis unicolor) |
| | |
| 1604 20 70 | z tuňáků, tuňáka pruhovaného a jiných ryb rodu Euthynnus |
| | |
| 1604 20 90 | z ostatních ryb |
| | |
| 1604 30 | Kaviár (jikry jesetera) a kaviárové náhražky |
| | |
| 1605 10 00 | Krabi |
| | |
| 1605 20 | Krevety a garnáti |
| | |
| 1605 30 00 | Humři |
| | |
| 1605 40 00 | Ostatní korýši |
| | |
| 1605 90 11 | Slávky (Mytilus spp., Pern spp.) v hermeticky uzavřených obalech |
| | |
| 1605 90 19 | Ostatní slávky |
| | |
| 1602 90 30 | Ostatní měkkýši |
| | |
| 1902 20 10 | Těstoviny nadívané, (též vařené nebo jinak upravené), obsahující více než 20 % hmotnostních ryb, |
| | korýšů, měkkýšů nebo jiných vodních bezobratlých |
+-----------------------+---------------------------------------------------------------------------------------------------+