CODEXIS® Přihlaste se ke svému účtu
CODEXIS® ... 469/2000 Sb. Nařízení vlády, kterým se stanoví obsahové náplně jednotlivých živností Pekařství, cukrářství

Pekařství, cukrářství

469/2000 Sb. Nařízení vlády, kterým se stanoví obsahové náplně jednotlivých živností

Pekařství, cukrářství

Přejímka, skladování a příprava surovin, výroba těst a hmot, jejich zpracování (například vyvalováním, lisováním, stříkáním, dělením, šleháním, modelováním, řezáním), tepelná úprava (například pečením, sušením, smažením, vařením, pražením, mikrovlnným ohřevem), plnění (před nebo po tepelné úpravě), povrchová úprava (například sypáním, poléváním, glazováním, potahováním, zdobením, mazáním) pekařských a cukrářských výrobků. Výroba zmrzlin.

V rámci živnosti lze dále vyrábět směsi z obilovin, výrobky z různých směsí, expandované a extrudované výrobky, cukrovinky, čokolády a čokoládové bonbóny, dále provádět úpravu cukrářských a pekařských výrobků, zmrzlin a zmražených krémů a specialit a prodej kávy, čaje a nealkoholických nápojů a tyto podávat k bezprostřední spotřebě v provozovně, v níž je provozována předmětná živnost.