II. POTRAVINY ŽIVOČIŠNÉHO PŮVODU
12. Maso, včetně drůbežího Celá potravina (bez kostí)
včetně tuku, vnitřností a
masných výrobků:
čerstvé, chlazené, mražené
i) MASO JATEČNÝCH maso, játra, ledviny, tuk
ZVÍŘAT hovězí
vepřové
skopové
kozí
koňské
ostatní
ii) MASO DRŮBEŽÍ maso a játra
slepičí
kuřecí
kachní
husí
krůtí
perliččí
13. Mléko a mléčné potraviny Celá potravina
i) MLÉKO kravské mléko
kozí mléko
ovčí mléko
ostatní
ii) MLÉČNÉ POTRAVINY smetana
máslo
sýr
tvaroh
ostatní
14. Vejce a vaječné potraviny Celá potravina bez skořápky
i) VEJCE slepičí vejce
kachní vejce
husí vejce
ostatní
15. Divoce žijící zvěř - lovná holub Celá potravina (bez kostí)
bažant
zajíc
jelen a ostatní volně žijící
přežvýkavci
králík
koroptev
divoká kachna
prase divoké
ostatní
16. Rybí potraviny ryby Jedlá část
játra
jikry
plody moře
ostatní
17. Jiné živočišné rybí olej Celá potravina
potraviny med a jiné včelí výrobky
ostatní
------------------------------------------------------------------
*) MLR - maximální limit reziduí.
------------------------------------------------------------------