Příloha č. 5
Minimální četnost chemických a mikrobiologických analýz kalů využívaných na zemědělské půdě za rok
+---------------------------------------------------------------------------------+
| Minimální počet analýz za rok |
+------------------+--------------+----------------+---------------+--------------+
| Produkce kalů | Agrochemické | Rizikové prvky | **) | Organické |
| z ČOV | parametry *) | a látky | mikrobiologie | kontaminanty |
| (v tunách sušiny | (živiny) | | | (PCB) |
| kalů za rok) | | | | |
+------------------+--------------+----------------+---------------+--------------+
| < 250 | 2 | 2 | 2 | 1 |
+------------------+--------------+----------------+---------------+--------------+
| 250 - 1 000 | 4 | 4 | 4 | 1 |
+------------------+--------------+----------------+---------------+--------------+
| 1 000 - 2 500 | 4 | 4 | 6 | 1 |
+------------------+--------------+----------------+---------------+--------------+
| > 2 500 | 12 | 12 | 12 | 1 |
+------------------+--------------+----------------+---------------+--------------+
*) agrochemické parametry: pH, obsah sušiny, obsah organických látek (vyjádřený jako ztráta žíháním), celkový dusík, amoniakální dusík, dusičnanový dusík, fosfor, draslík, vápník, hořčík
**) provádí se také před použitím v souladu s § 3 odst. 1 písm. b).
------------------------------------------------------------------