CODEXIS® Přihlaste se ke svému účtu
CODEXIS® ... 356/2008 Sb. Vyhláška, kterou se provádí zákon č. 91/1996 Sb., o krmivech, ve znění pozdějších předpisů Část E - Skupiny krmných surovin pro označování krmných směsí pro zvířata neurčená k produkci potravin, s výjimkou kožešinových zvířat

Část E - Skupiny krmných surovin pro označování krmných směsí pro zvířata neurčená k produkci potravin, s výjimkou kožešinových zvířat

356/2008 Sb. Vyhláška, kterou se provádí zákon č. 91/1996 Sb., o krmivech, ve znění pozdějších předpisů

Část E

Skupiny krmných surovin pro označování krmných směsí pro zvířata neurčená k produkci potravin, s výjimkou kožešinových zvířat

+-----------------------------+-----------------------------------------------+

| Skupina | Zahrnuje |

+-----------------------------+-----------------------------------------------+

| 1 | 2 |

+-----------------------------+-----------------------------------------------+

| 1. Maso a výrobky | všechny masité části poražených teplokrevných |

| živočišného původu | suchozemských zvířat v čerstvém stavu nebo |

| | vhodným způsobem konzervované, dále veškeré |

| | výrobky a vedlejší výrobky, vzniklé při |

| | zpracování těl nebo části těl teplokrevných |

| | suchozemských zvířat. |

+-----------------------------+-----------------------------------------------+

| 2. Mléko a mléčné výrobky | veškeré mléčné výrobky v čerstvém stavu nebo |

| | vhodným způsobem konzervované, vedlejší |

| | výrobky získané při zpracování mléka. |

+-----------------------------+-----------------------------------------------+

| 3. Vejce a výrobky z vajec | veškeré vaječné výrobky v čerstvém stavu nebo |

| | vhodným způsobem konzervované, vedlejší |

| | výrobky z jejich zpracování. |

+-----------------------------+-----------------------------------------------+

| 4. Oleje a tuky | veškeré živočišné a rostlinné oleje a tuky. |

+-----------------------------+-----------------------------------------------+

| 5. Kvasnice | veškeré druhy kvasnic, pokud byly |

| | devitalizovány a usušeny. |

+-----------------------------+-----------------------------------------------+

| 6. Ryby a vedlejší výrobky | ryby nebo části ryb v čerstvém stavu nebo |

| z ryb | vhodným způsobem konzervované, vedlejší |

| | výrobky z jejich zpracování. |

+-----------------------------+-----------------------------------------------+

| 7. Obiloviny | veškeré druhy obilovin bez ohledu na jejich |

| | zpracování nebo výrobky obsahující škrobnatý |

| | endosperm. |

+-----------------------------+-----------------------------------------------+

| 8. Zeleniny | veškeré druhy zelenin a luštěnin v čerstvém |

| | stavu nebo vhodným způsobem konzervované. |

+-----------------------------+-----------------------------------------------+

| 9. Vedlejší výrobky | vedlejší výrobky ze zpracování rostlinných |

| rostlinného původu | produktů, zejména obilovin, zelenin, luštěnin |

| | a olejnatých semen. |

+-----------------------------+-----------------------------------------------+

| 10. Bílkovinné extrakty | veškeré výrobky rostlinného původu, u nichž |

| rostlinného původu | byla bílkovinná složka vhodným způsobem |

| | koncentrována na nejméně 50 % dusíkatých |

| | látek v sušině, které mohou mít změněnou |

| | texturu (strukturu). |

+-----------------------------+-----------------------------------------------+

| 11. Minerální látky | veškeré anorganické látky vhodné pro výživu |

| | zvířat. |

+-----------------------------+-----------------------------------------------+

| 12. Cukry | veškeré druhy cukrů. |

+-----------------------------+-----------------------------------------------+

| 13. Ovoce | veškeré druhy ovoce v čerstvém stavu nebo |

| | vhodným způsobem konzervované. |

+-----------------------------+-----------------------------------------------+

| 14. Ořechy | veškeré plody ze skořápek. |

+-----------------------------+-----------------------------------------------+

| 15. Semena | veškeré druhy semen v celém stavu nebo |

| | drcené. |

+-----------------------------+-----------------------------------------------+

| 16. Řasy | veškeré řasy v čerstvém stavu nebo vhodným |

| | způsobem konzervované. |

+-----------------------------+-----------------------------------------------+

| 17. Měkkýši a korýši | veškeré druhy měkkýšů, korýšů, lastur (mušlí) |

| | v čerstvém stavu nebo vhodným způsobem |

| | konzervované a vedlejší výrobky vzniklé při |

| | jejich zpracování. |

+-----------------------------+-----------------------------------------------+

| 18. Hmyz | veškeré druhy hmyzu ve všech vývojových |

| | stádiích. |

+-----------------------------+-----------------------------------------------+

| 19. Pekařské výrobky | veškeré druhy chleba, koláčů, sušenek |

| | a těstovin. |

+-----------------------------+-----------------------------------------------+

------------------------------------------------------------------