Příloha č. 11
Způsob vedení evidence hmotnosti a cukernatosti zpracovaných hroznů nebo hroznového moštu pro výrobu vína, množství vyrobeného vína podle § 18 odst. 2 zákona s členěním podle jakostních tříd uvedených v § 6 zákona, vinařských oblastí, vinařských obcí, viničních tratí a odrůd
Výrobce vína: Vinařská oblast:
Jméno/název:
Místo:
IČO:
+-------------+------------+------------+------------+------------+------------+------------+-------------+------------+--------------+-------------+-------------+
| Druh vína | Vinařská | Vinařská | Viniční | Odrůda | Zpracované | Vyrobené | Cukernatost | Použité | Celkové | Množství | Číslo šarže |
| | oblast | obec | trať | | množství | množství | ° ČNM * | množství | množství | vína se | a u vína s |
| | | | | | hroznů | hroznového | | cukru v kg | upraveného | ztrátami | přívlastkem |
| | | | | | v kg | moštu | | | hroznového | podle § 6 | i evidenční |
| | | | | | | v hl | | | moštu | | číslo |
| | | | | | | | | | (včetně | | jakosti |
| | | | | | | | | | nakoupeného) | | |
| | | | | | | | | | v hl | | |
+-------------+------------+------------+------------+------------+------------+------------+-------------+------------+--------------+-------------+-------------+
| Stolní | | | | | | | | | | | |
| víno | | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | | |
| Celkem | | | | | | | | | | | |
+-------------+------------+------------+------------+------------+------------+------------+-------------+------------+--------------+-------------+-------------+||||||||||||||
| Jakostní | | | | | | | | | | | |
| víno | | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | | |
| Celkem | | | | | | | | | | | |
+-------------+------------+------------+------------+------------+------------+------------+-------------+------------+--------------+-------------+-------------+||||||||||||||
| Víno s | | | | | | | | | | | |
| přívlastkem | | | | | | | | | | | |
| - kabinet | | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | | |
| - pozdní | | | | | | | | | | | |
| sběr | | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | | |
| - výběr | | | | | | | | | | | |
| z hroznů | | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | | |
| - výběr | | | | | | | | | | | |
| bobulí | | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | | |
| - slámové | | | | | | | | | | | |
| víno | | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | | |
| - ledové | | | | | | | | | | | |
| víno | | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | | |
+-------------+------------+------------+------------+------------+------------+------------+-------------+------------+--------------+-------------+-------------+
| Celkem | | | | | | | | | | | |
+-------------+------------+------------+------------+------------+------------+------------+-------------+------------+--------------+-------------+-------------+
| Víno celkem | | | | | | | | | | | |
+-------------+------------+------------+------------+------------+------------+------------+-------------+------------+--------------+-------------+-------------+
------------------------------------------------------------------
* cukernatost je měřena ve stupních Českého normalizovaného moštoměru
------------------------------------------------------------------