Příloha č. 3
Minimální rozsah průběžné kontroly
vybraných balených vod
+--------------------------------------------+--------------------------------------+
|Kontrolní ukazatele | Poznámka |
+----------------+---------------------------+--------------------------------------+
|senzorické: |pach | |
| |chuť | |
| |zákal | |
+----------------+---------------------------+--------------------------------------+
|základní: |vodivost | V konkrétních případech se rozsah i |
| |pH | četnost upraví podle požadavku |
+----------------+---------------------------+ příslušného orgánu státního dozoru |
|doplňkové: |NO | |
| | 3- | |
| |NO | |
| | 2- | |
| |NH | |
| | 4+ | |
| |CHSK-Mn | |
+----------------+---------------------------+--------------------------------------+
|mikrobiologické:|koliformní bakterie | |
| | | |
| |termotolerantní koliformní | |
| |bakterie | |
| | | |
| |Pseudomonas aeruginosa | |
| | | |
| |sulfit redukující bakterie |(u přírodních minerálních vod) |
+----------------+---------------------------+--------------------------------------+
------------------------------------------------------------------