Příloha č. 4
Seznam ukazatelů pro denní kontrolu při výrobě balených vod
+--------------------------------------+--------------------+
| Kontrolní ukazatele | Poznámka |
+-------------------+------------------+--------------------+
| organoleptické: | pach | |
| +------------------+ |
| | chuť | |
| +------------------+ |
| | zákal | |
+-------------------+------------------+--------------------+
| základní: | konduktivita | |
| +------------------+ |
| | pH | |
+-------------------+------------------+--------------------+
| doplňkové: | - | |
| | NO | |
| | 3 | |
| +------------------+ |
| | - | |
| | NO | |
| | 2 | |
| +------------------+ |
| | + | |
| | NH | |
| | 4 | |
| +------------------+ |
| | CHSK-Mn | |
+-------------------+------------------+--------------------+
| mikrobiologické: | koliformní | |
| | bakterie | |
| +------------------+ |
| | Escherichia coli | |
| +------------------+ |
| | enterokoky | |
| +------------------+--------------------+
| | | u kojenecké vody |
| | Pseudomonas | a vod určených pro |
| | aeruginosa | přípravu kojenecké |
| | | stravy a nápojů |
| +------------------+--------------------+
| | počet kolonií | |
| | při 22 °C | |
| +------------------+ |
| | počet kolonií | |
| | při 36 °C | |
+-------------------+------------------+--------------------+
------------------------------------------------------------------