9.
Fyzikální a chemické vlastnosti
9.1 Obecné informace
9.1.1 Skupenství (při 20 °C)/vzhled ***)
9.1.2 Barva ***)
9.1.3 Zápach (vůně) ***)
9.2 Informace důležité z hlediska ochrany zdraví,
bezpečnosti a životního prostředí
9.2.1 Hodnota pH (při 20 °C)
9.2.2 Bod varu/rozmezí bodu varu (°C)
9.2.3 Bod vzplanutí (°C)
9.2.4 Hořlavost
9.2.5 Výbušné vlastnosti
9.2.5.1 horní mez (% obj.)
9.2.5.2 dolní mez (% obj.)
9.2.6 Oxidační vlastnosti
9.2.7 Tenze par (při 20 °C)
9.2.8 Relativní hustota (při 20 °C) (g/cm3)
9.2.9 Rozpustnost (při 20 °C) ve vodě
9.2.10 Rozdělovací koeficient n-oktanol/voda
9.2.11 Viskozita (při 20 °C)
9.2.12 Hustota par (při 20 °C)
9.2.13 Sypná hmotnost (kg/m3)
9.2.14 Rychlost odpařování
9.3 Další informace
9.3.1 Mísitelnost
9.3.2 Rozpustnost v tucích (při 20 °C)
9.3.3 Vodivost
9.3.4 Bod tání/rozmezí bodu tání (°C)
9.3.5 Třída plynů
9.3.6 Bod vznícení (°C)
9.3.7 Obsah organických rozpouštědel
9.3.8 Obsah celkového organického uhlíku
9.3.9 Obsah netěkavých látek
------------------------------------------------------------------
***) Takto označené položky musí být vyplněny povinně.