Příloha
+-------------+--------------------------------------------------+--------------+-------+
| Podpoložka, | | | |
| položka | | Preferenční | Celní |
| nebo číslo | Název zboží | celní sazba | kvóta |
| celního | | Evrop. unie | (t) |
| sazebníku | | | |
+-------------+--------------------------------------------------+--------------+-------+
| 0402 10 | Sušené mléko | 24 % | 500 |
| 0402 21 | | 24 % | |
| 0402 29 | | 24 % | |
+-------------+--------------------------------------------------+--------------+-------+
| 0403 90 11 | Ostatní mlékárenské výrobky, neochucené | 13,8 % | |
| 0403 90 13 | | 13,8 % | |
| 0403 90 19 | | 13,8 % | |
| 0403 90 31 | | 13,8 % | |
| 0403 90 33 | | 13,8 % | |
| 0403 90 39 | | 13,8 % | |
| 0403 90 51 | | 13,8 % | |
| 0403 90 53 | | 13,8 % | |
| 0403 90 59 | | 13,8 % | |
| 0403 90 61 | | 13,8 % | |
| 0403 90 63 | | 13,8 % | |
| 0403 90 69 | | 13,8 % | |
+-------------+--------------------------------------------------+--------------+-------+
| 0408 11 | Žloutky ptačích vajec, sušené | 15,8 % | |
| 0408 91 | Ptačí vejce bez skořápek, ostatní, sušené | 15,8 % | |
+-------------+--------------------------------------------------+--------------+-------+
| 0602 20 | Stromy, zákrsky, keře a keříky | 1,4 % | |
| 0602 30 00 | Rododendrony a azalky | 1,4 % | |
| 0602 40 | Růže | 1,2 % | |
| 0602 90 10 | Podhoubí | 1,2 % | |
| 0603 10 11 | Řezané růže, čerstvé | 15,8 % | |
| 0603 10 13 | Řezané karafiáty, čerstvé | 15,8 % | |
| 0603 10 21 | Řezané gladioly, čerstvé | 15,8 % | |
| 0603 10 25 | Řezané chryzantémy, čerstvé | 15,8 % | |
| 0603 10 29 | Řezané květiny ostatní, čerstvé | 15,8 % | |
+-------------+--------------------------------------------------+--------------+-------+
| 0701 10 00 | Sadbové brambory | 1,8 % | |
+-------------+--------------------------------------------------+--------------+-------+
| 0701 90 10 | Brambory, k výrobě škrobu | 6 % | 7 500 |
| 0701 90 90 | Brambory, ostatní | 6 % | |
+-------------+--------------------------------------------------+--------------+-------+
| 0702 00 35 | Rajčata od 1. června do 30. září | 8 % | 200 |
+-------------+--------------------------------------------------+--------------+-------+
| 0702 00 40 | Rajčata od 1. do 31. října | 8 % | 800 |
+-------------+--------------------------------------------------+--------------+-------+
| 0704 10 10 | Květák a brokolice | 6,8 % | |
| 0704 90 10 | Bílé a červené zelí | 6,8 % | |
| 0704 90 90 | Ostatní | 6,8 % | |
| 0705 11 10 | Hlávkový salát | 6,4 % | |
| 0708 90 00 | Ostatní luštěniny | 6,4 % | |
| 0709 20 00 | Chřest | 3 % | |
| 0709 60 10 | Paprika, sladká | 4,7 % | |
| 0709 60 99 | Paprika, ostatní | 4,7 % | |
| 0709 90 10 | Saláty, jiné než hlávkový salát a čekanka | 5,3 % | |
| 0710 21 00 | Hrách, zmrazený | 4,7 % | |
| 0710 90 00 | Zeleninové směsi, zmrazené. | 1,9 % | |
+-------------+--------------------------------------------------+--------------+-------+
| 0806 10 29 | Stolní hrozny | 1,2 % | |
| 0806 10 50 | | 1,2 % | |
| 0806 10 69 | | 1,2 % | |
+-------------+--------------------------------------------------+--------------+-------+
| 0807 11 00 | Vodní melouny | 4,7 % | |
| 0808 10 10 | Jablka k výrobě moštu, volně ložená | 10 % | |
| 0809 10 | Meruňky | 4,7 % | |
| 0809 30 | Broskve | 4,5 % | |
| 0809 40 30 | Švestky, od 1. července do 30. září | 4,3 % | |
+-------------+--------------------------------------------------+--------------+-------+
| 0904 20 | Plody rodu Capsicum, sušené, drcené nebo v prášku| 4,1 % | |
+-------------+--------------------------------------------------+--------------+-------+
| 1005 10 | Kukuřice k setí | 1,5 % | |
+-------------+--------------------------------------------------+--------------+-------+
| 1202 20 00 | Podzemnicová jádra, loupaná | 1 % | |
| 1207 50 | Hořčičná semena | 5,6 % | |
+-------------+--------------------------------------------------+--------------+-------+
| 1513 11 | Kokosový olej, surový | bez cla | |
+-------------+--------------------------------------------------+--------------+-------+
| 1513 19 11 | Kokosový olej, ostatní | 11,7 % | |
| 1513 19 19 | | bez cla | |
| 1513 19 30 | | bez cla | |
| 1513 19 91 | | bez cla | |
| 1513 19 99 | | bez cla | |
+-------------+--------------------------------------------------+--------------+-------+
| 1515 11 00 | Lněný olej, surový | bez cla | 500 |
+-------------+--------------------------------------------------+--------------+-------+
| 1515 90 10 | Ostatní rostlinné tuky a oleje | bez cla | 500 |
| 1515 90 40 | | bez cla | |
| 1515 90 51 | | 14,4 % | |
| 1515 90 59 | | bez cla | |
| 1515 90 60 | | bez cla | |
| 1515 90 91 | | 14,4 % | |
| 1515 90 99 | | 14,4 % | |
+-------------+--------------------------------------------------+--------------+-------+
| 1516 10 | Živočišné tuky a oleje | 11,5 % | 200 |
+-------------+--------------------------------------------------+--------------+-------+
| 1516 20 95 | Rostlinné tuky a oleje | 9 % | 500 |
+-------------+--------------------------------------------------+--------------+-------+
| 2002 | Rajčata připravená nebo konzervovaná jinak než | 8,2 % | |
| | v octě nebo v kyselině octové | | |
+-------------+--------------------------------------------------+--------------+-------+
| 2005 60 00 | Chřest, konzervovaný jinak než v octě | 5,1 % | |
| 2005 90 60 | Mrkev, konzervovaná jinak než v octě | 8 % | |
| 2005 90 70 | Zeleninové směsi, konzervované jinak než v octě | 8 % | |
| 2005 90 80 | Ostatní zelenina, konzervovaná jinak než v octě | 8 % | |
+-------------+--------------------------------------------------+--------------+-------+
| 2008 50 | Meruňky, jinak upravené | 4,5 % | |
| 2008 70 | Broskve, jinak upravené | 4,5 % | |
| 2008 92 | Ovocné směsi, jinak upravené | 4,5 % | |
+-------------+--------------------------------------------------+--------------+-------+
| 2009 60 | Hroznová šťáva | 2,2 % | |
+-------------+--------------------------------------------------+--------------+-------+
| 2309 90 | Přípravky pro výživu zvířat, ostatní | 2,1 % | |
+-------------+--------------------------------------------------+--------------+-------+
******************************************************************