Příloha č. 2
Způsob přepočtu mléčných výrobků na ekvivalentní množství mléka
+-----------------------+----------+-----------------------------+
| Druh mléčného výrobku | Množství | Ekvivalentní množství mléka |
+-----------------------+----------+-----------------------------+
| Máslo | 1 kg | 22,5 kg mléka |
+-----------------------+----------+-----------------------------+
| Smetana | 1 kg | 0,263 mléka vynásobeno |
| | | množstevním procentem |
| | | obsahu tuku smetany |
+-----------------------+----------+-----------------------------+
| Tvrdé sýry | 1 kg | 10 kg mléka |
+-----------------------+----------+-----------------------------+
| Čerstvé a bílé sýry | 1 kg | 7 kg mléka |
+-----------------------+----------+-----------------------------+
| Jogurt | 1 kg | 1,2 kg mléka |
+-----------------------+----------+-----------------------------+
| Tvaroh | 1 kg | 7 kg mléka |
+-----------------------+----------+-----------------------------+
------------------------------------------------------------------