CODEXIS® Přihlaste se ke svému účtu
CODEXIS® ... 231/2003 Sb. Nařízení vlády o stanovení podmínek a zásad pro poskytování dotace soukromému skladování vepřového masa Příloha č. 1 - Vepřové maso, na které lze poskytnout dotaci na skladování

Příloha č. 1 - Vepřové maso, na které lze poskytnout dotaci na skladování

231/2003 Sb. Nařízení vlády o stanovení podmínek a zásad pro poskytování dotace soukromému skladování vepřového masa

Příloha č. 1

Vepřové maso, na které lze poskytnout dotaci na skladování

+-------------------------------------------------------------------------------+

| Evid. číslo | Druh vepřového masa |

+-------------+-----------------------------------------------------------------+

| 1. | Vepřové půlky bez přední nožky, ocasu, ledviny, bránice a míchy |

+-------------+-----------------------------------------------------------------+

| 2. | Kýty a kusy z nich |

+-------------+-----------------------------------------------------------------+

| 3. | Plece a kusy z nich |

+-------------+-----------------------------------------------------------------+

| 4. | Přední části a kusy z nich |

+-------------+-----------------------------------------------------------------+

| 5. | Pečeně s kostí s nebo bez části krkovice, samotné krkovice, |

| | pečeně s kostí s nebo bez květové špičky |

+-------------+-----------------------------------------------------------------+

| 6. | Boky bez kosti vcelku nebo kusy z nich |

+-------------+-----------------------------------------------------------------+

| 7. | Boky vcelku bez kostí a kůže nebo kusy z nich |

+-------------+-----------------------------------------------------------------+

| 8. | Kýty, plece, přední části, pečeně s krkovicí nebo samotné |

| | krkovice, pečeně s nebo bez květové špičky, vykostěné |

+-------------+-----------------------------------------------------------------+

| 9. | Řezy ze hřbetu s nebo bez kůže a špeku, vykostěné |

+-------------+-----------------------------------------------------------------+

| 10. | Řezy ze hřbetu s nebo bez kůže a špeku, nevykostěné |

+-------------+-----------------------------------------------------------------+

------------------------------------------------------------------