Příloha č. 1
Vepřové maso, na které lze poskytnout dotaci na skladování
+-------------------------------------------------------------------------------+
| Evid. číslo | Druh vepřového masa |
+-------------+-----------------------------------------------------------------+
| 1. | Vepřové půlky bez přední nožky, ocasu, ledviny, bránice a míchy |
+-------------+-----------------------------------------------------------------+
| 2. | Kýty a kusy z nich |
+-------------+-----------------------------------------------------------------+
| 3. | Plece a kusy z nich |
+-------------+-----------------------------------------------------------------+
| 4. | Přední části a kusy z nich |
+-------------+-----------------------------------------------------------------+
| 5. | Pečeně s kostí s nebo bez části krkovice, samotné krkovice, |
| | pečeně s kostí s nebo bez květové špičky |
+-------------+-----------------------------------------------------------------+
| 6. | Boky bez kosti vcelku nebo kusy z nich |
+-------------+-----------------------------------------------------------------+
| 7. | Boky vcelku bez kostí a kůže nebo kusy z nich |
+-------------+-----------------------------------------------------------------+
| 8. | Kýty, plece, přední části, pečeně s krkovicí nebo samotné |
| | krkovice, pečeně s nebo bez květové špičky, vykostěné |
+-------------+-----------------------------------------------------------------+
| 9. | Řezy ze hřbetu s nebo bez kůže a špeku, vykostěné |
+-------------+-----------------------------------------------------------------+
| 10. | Řezy ze hřbetu s nebo bez kůže a špeku, nevykostěné |
+-------------+-----------------------------------------------------------------+
------------------------------------------------------------------