Příloha č. 2
Požadavky na mrazírenské zařízení pro skladování intervenčně nakoupeného másla
1. Mrazírenské zařízení pro skladování intervenčně nakoupeného másla se musí nacházet na území České republiky.
2. Mrazírenské zařízení pro skladování intervenčně nakoupeného másla musí splňovat hygienické požadavky stanovené zvláštním právním předpisem 15) pro prostory pro ošetření mléka a mléčných výrobků.
3. Teplota ve skladovacích prostorách při skladování zmrazeného másla nesmí být vyšší než -18 °C.
4. Mrazírenské zařízení pro skladování intervenčně nakoupeného másla musí být vybaveno vhodným zařízením pro naskladňování, přeskladňování a vyskladňování intervenčně nakoupeného másla.
------------------------------------------------------------------
15) Vyhláška č. 203/2003 Sb., o veterinárních požadavcích na mléko a mléčné výrobky.
------------------------------------------------------------------