Příloha
Přídavné normy mank při skladování ovoce a zeleniny (v procentech)
+-----------+------------------+------+-------+----------+----------+-------+-------+------------+
| Druh | Sklad *) | Září | Říjen | Listopad | Prosinec | Leden | Únor | Další |
| | | | | | | | | měsíce |
+-----------+------------------+------+-------+----------+----------+-------+-------+------------+
| cibule | chlazený | 1,1 | 1,6 | 2,- | 2,4 | 3,5 | 3,9 | Za každý |
| | nechlazený | 1,9 | 2,7 | 3,5 | 4,2 | 6,4 | 7,2 | další |
| | | | | | | | | měsíc |
| celer | chlazený | --- | --- | 1,5 | 2,6 | 4,7 | 5,7 | se norma |
| | nechlazený | --- | --- | 1,9 | 3,1 | 5,3 | 6,5 | zvyšuje |
| | | | | | | | | pro |
| česnek | chlazený | 1,4 | 2,- | 2,5 | 2,9 | 4,2 | 4,6 | chlazené |
| | nechlazený | 1,9 | 2,7 | 3,4 | 4,- | 6,- | 6,4 | sklady |
| | | | | | | | | o 0,6 %, |
| červená | chlazený | --- | --- | 0,7 | 1,3 | 2,3 | 2,6 | pro |
| řepa | nechlazený | --- | --- | 1,- | 1,7 | 3,- | 3,8 | nechlazené |
| | | | | | | | | sklady |
| kapusta | chlazený | --- | 0,5 | 1,1 | 2,2 | 4,- | 4,7 | o 1 %. |
| | nechlazený | --- | 1,2 | 2,4 | 4,4 | 7,8 | 8,8 | |
| | | | | | | | | |
| karotka | chlazený | --- | 0,7 | 1,6 | 2,- | 3,4 | 4,- | |
| | nechlazený | --- | 1,1 | 1,9 | 2,7 | 4,4 | 5,2 | |
| | | | | | | | | |
| kedlubny | chlazený | --- | --- | 1,- | 1,9 | 3,5 | 4,2 | |
| | nechlazený | --- | --- | 1,3 | 2,4 | 4,3 | 4,9 | |
| | | | | | | | | |
| květák | chlazený | --- | --- | 4,- | 6,- | --- | --- | |
| | nechlazený | --- | --- | 5,- | 8,- | --- | --- | |
| | | | | | | | | |
| křen | chlazený | --- | --- | 0,8 | 1,4 | 2,5 | 2,9 | |
| | nechlazený | --- | --- | 1,- | 2,- | 3,5 | 4,3 | |
| | | | | | | | | |
| petržel | chlazený | --- | --- | 1,- | 1,8 | 3,- | 3,5 | |
| | nechlazený | --- | --- | 1,5 | 2,9 | 4,9 | 5,9 | |
| | | | | | | | | |
| zelí | chlazený | --- | 0,5 | 1,- | 2,5 | 4,9 | 5,2 | |
| | nechlazený | --- | 1,2 | 2,5 | 6,- | 13,- | --- | |
| | | | | | | | | |
| paprika | chlazený | --- | 1,- | 1,8 | 4,- | 6,5 | 8,5 | |
| | nechlazený | --- | 1,5 | 2,5 | 6,- | 10,- | 13,- | |
| | | | | | | | | |
| jablka | chlazený | 0,8 | 1,6 | 2,4 | 3,- | --- | --- | |
| podzim. | nechlazený | 1,- | 2,- | 2,9 | 3,6 | --- | --- | |
| | | | | | | | | |
| jablka | chlazený | --- | 0,8 | 1,5 | 2,1 | 3,3 | 3,8 | |
| zimní | nechlazený | --- | 1,- | 1,8 | 2,5 | 4,- | 4,6 | |
| | | | | | | | | |
| hrušky | chlazený | 1,2 | 2,3 | 3,3 | 4,2 | --- | --- | |
| podzim. | nechlazený | 1,6 | 3,1 | 4,3 | 5,3 | --- | --- | |
| | | | | | | | | |
| hrušky | chlazený | --- | 1,1 | 2,1 | 3,1 | 5,2 | --- | |
| zimní | nechlazený | --- | 1,5 | 2,9 | 4,- | 6,8 | --- | |
| | | | | | | | | |
| hrozny | chlazený | --- | 2,9 | 4,8 | 5,9 | --- | --- | |
| | nechlazený | --- | --- | 2,- | 5,- | 9,8 |13,- | |
| | | | | | | | | |
| brambory | | 1,2 | 1,2 | 1,9 | 2,4 | 3,5 | 3,9 | |
| | | | | | | | | |
+-----------+------------------+------+-------+----------+----------+-------+-------+------------+
------------------------------------------------------------------
*) Za každý předchozí měsíc se zvyšuje norma pro chlazené sklady o 0,6 %, pro nechlazené sklady o 1 %.
******************************************************************