Příloha A k protokolu 6
-------------------------------------------------------------------------------
Položka celního Název zboží Kvóta Kvóta od
sazebníku v r. 1994 1. 1. 1995
-------------------------------------------------------------------------------
0201 0201 Hovězí maso, čerstvé
nebo chlazené 550 t 700 t
-------------------------------------------------------------------------------
0203 0203 Vepřové maso, čerstvé,
chlazené nebo zmrazené 1100 t 1400 t
-------------------------------------------------------------------------------
0206 0206 Jedlé droby, hovězí, vepřové,
skopové, kozí, koňské, oslí,
mulí nebo z mezků, čerstvé,
chlazené nebo zmrazené neomezeno neomezeno
-------------------------------------------------------------------------------
0207 Maso a jedlé droby drůbeže
čísla 0105, čerstvé,
chlazené nebo zmrazené 5500 t 6500 t
020710
až
020722
020741
020742
020743
020750
-------------------------------------------------------------------------------
0210 Maso a jedlé droby, nasolené
nebo ve slaném nálevu,
sušené nebo uzené, moučky
a prášky, jedlé, z masa
nebo drobů 110 t 800 t
021011
021020
021090996
-------------------------------------------------------------------------------
0403 Podmáslí, kyselé mléko a
smetana, jogurt, kefír a
ostatní kysané a acidofilní
mléko a smetana, též zahuštěné
nebo s přídavkem cukru nebo
jiných sladidel nebo ochucené
nebo s přídavkem ovoce, ořechů
nebo kakaa
040310 neomezeno neomezeno
-------------------------------------------------------------------------------
0405 0405 Máslo a jiné tuky z mléka 110 t 140 t
-------------------------------------------------------------------------------
0406 0406 Sýry a tvaroh 110 t 110 t
040640 - 100 t
-------------------------------------------------------------------------------
0407 Ptačí vejce, ve skořápkách,
čerstvá, konzervovaná nebo
vařená
040700050 1100 t 1400 t
-------------------------------------------------------------------------------
0408 0408 Ptačí vejce, bez skořápek
a žloutky, čerstvé, sušené,
vařené ve vodě nebo v páře,
lisované, zmrazené nebo jinak
konzervované, též s přídavkem
cukru nebo jiných sladidel 220 t 280 t
-------------------------------------------------------------------------------
0409 0409 Přírodní med 220 t 280 t
-------------------------------------------------------------------------------
0601 0601 Hlízy, cibule, hlízovité kořeny,
drápovité kořeny a oddenky,
ve vegetativním klidu, ve
vegetaci nebo v květu,
sazenice, rostliny a kořeny
čekanky, jiné než kořeny
čísla 1212 neomezeno neomezeno
-------------------------------------------------------------------------------
0602 0602 Ostatní živé rostliny
(včetně jejich kořenů),
řízky a rouby, podhoubí neomezeno neomezeno
-------------------------------------------------------------------------------
0603 0603 Řezané květiny a poupata
na kytice nebo k okrasným
účelům, čerstvé, sušené,
bílené, barvené, napuštěné
nebo jinak upravené neomezeno neomezeno
-------------------------------------------------------------------------------
0604 0604 Listoví, listy, větve a
ostatní části rostlin, bez
květů nebo poupat a trávy,
mechy a lišejníky, na kytice
nebo k okrasným účelům,
čerstvé, sušené, bílené,
barvené, napuštěné nebo
jinak upravené neomezeno neomezeno
-------------------------------------------------------------------------------
0701 0701 Brambory, čerstvé nebo
chlazené 11000 t 14000 t
-------------------------------------------------------------------------------
0703 Cibule, šalotka, česnek,
pór a jiná cibulovitá
zelenina, čerstvá nebo
chlazená
070310 5500 t 7000 t
-------------------------------------------------------------------------------
0704 0704 Zelí, květák, kapusta
kadeřavá, kedluben a podobné
jedlé rostliny rodu Brassica,
čerstvé nebo chlazené 5500 t 7000 t
-------------------------------------------------------------------------------
0706 0706 Mrkev, vodnice, tuřín,
salátová řepa, kozí brada,
hlízový celer, ředkvička
a podobné jedlé kořeny,
čerstvé nebo chlazené 5500 t 7000 t
-------------------------------------------------------------------------------
0707 0707 Okurky a nakládačky,
čerstvé nebo chlazené 11000 t 14000 t
-------------------------------------------------------------------------------
0712 0712 Zelenina sušená, též
rozřezaná na kousky nebo
plátky, rozdrcená nebo
v prášku, avšak jinak
neupravená 1100 t 1400 t
-------------------------------------------------------------------------------
0808 0808 Jablka, hrušky a kdoule
čerstvé 3300 t 4200 t
-------------------------------------------------------------------------------
0810 0810 Ostatní ovoce, čerstvé
081010
až
081020 neomezeno neomezeno
081030 110 t 140 t
-------------------------------------------------------------------------------
0909 0909 Semena anýzu, badyánu,
fenyklu, koriandru, kmínu
nebo kořenného kmínu,
jalovcové bobulky neomezeno neomezeno
-------------------------------------------------------------------------------
0910 0910 Zázvor, šafrán, kurkuma,
tymián, bobkový list, kari
a ostatní koření
091040 neomezeno neomezeno
-------------------------------------------------------------------------------
1002 Žito
100200993 22000 t 30000 t
-------------------------------------------------------------------------------
1003 Ječmen
100300992 55000 t 60000 t
-------------------------------------------------------------------------------
1004 Oves
100400991 22000 t 28000 t
-------------------------------------------------------------------------------
1008 Pohanka
100810 - 5000 t
-------------------------------------------------------------------------------
1105 1105 Mouka, krupice, vločky,
granule a pelety z brambor neomezeno neomezeno
-------------------------------------------------------------------------------
1107 Slad, též pražený
110720 - neomezeno
-------------------------------------------------------------------------------
1108 1108 Škroby, inulin neomezeno neomezeno
-------------------------------------------------------------------------------
1205 Semena řepky, též drcená
120500002 11000 t 14000 t
-------------------------------------------------------------------------------
1211 Rostliny, části rostlin,
semena a plody používané
hlavně v parfumerii,
v lékařství nebo jako
insekticidy, paraziticidy
(prostředky proti cizopasníkům)
apod., čerstvé nebo sušené,
též nařezané, rozdrcené
nebo v prášku
121190996 neomezeno neomezeno
-------------------------------------------------------------------------------
14 14 Rostlinné pletací materiály
a jiné produkty rostlinného
původu, jinde neuvedené ani
nezahrnuté - 1000 t
-------------------------------------------------------------------------------
1501 Vepřové sádlo, jiný vepřový
tuk a drůbeží tuk, škvařené
též i lisované nebo
extrahované rozpouštědly neomezeno neomezeno
150100032
150100999
-------------------------------------------------------------------------------
1514 1514 Řepkový nebo hořčičný olej
a jejich frakce, též
rafinované, ale chemicky
neupravené 1100 t 2000 t
-------------------------------------------------------------------------------
1517 1517 Margarin, směsi nebo přípravky
jedlých živočišných nebo
rostlinných tuků nebo olejů
této kapitoly, jiné než
jedlé tuky a oleje a jejich
frakce čísla 1516 - 500 t
-------------------------------------------------------------------------------
1601 1601 Uzenky, salámy a podobné
výrobky, z masa, drobů nebo
krve, potravinové přípravky
na podkladě těchto výrobků 330 t 1100 t
-------------------------------------------------------------------------------
1602 1602 Jiné přípravky a konzervy,
z masa, drobů nebo krve 330 t 800 t
-------------------------------------------------------------------------------
1701 1701 Třtinový nebo řepný cukr
a chemicky čistá sacharóza,
v pevném stavu 5500 t 7000 t
-------------------------------------------------------------------------------
1703 Melasy po extrakci nebo
rafinaci cukru
170390992 neomezeno neomezeno
-------------------------------------------------------------------------------
1704 1704 Cukrovinky (včetně bílé
čokolády) bez kakaa 110 t 140 t
-------------------------------------------------------------------------------
1902 1902 Těstoviny, též vařené nebo
nadívané (masem nebo jinými
nádivkami) nebo jinak
upravené, jako špagety,
makarony, nudle, široké
nudle, noky, ravioli (masové
nebo zeleninové taštičky),
cannelloni (druh makaronů),
kuskus, též připravený 110 t 140 t
-------------------------------------------------------------------------------
2001 2001 Zelenina, ovoce, ořechy
a jiné jedlé části rostlin,
připravené nebo konzervované
v octě nebo v kyselině octové 110 t 200 t
-------------------------------------------------------------------------------
2007 Džemy, ovocné želé, marmelády,
ovocné pomazánky, ovocné a
ořechové protlaky (pyré) a
pasty připravené vařením, též
s přidáním cukru nebo jiných
sladidel 440 t 1000 t
200710
200799995
-------------------------------------------------------------------------------
2008 Ovoce, ořechy a jiné jedlé
části rostlin, jinak upravené
nebo konzervované, též
s přísadou cukru nebo jiných
sladidel nebo alkoholu, jinde
neuvedené ani nezahrnuté 440 t 560 t
200811
200840
200860
200880
200899
-------------------------------------------------------------------------------
2009 Ovocné šťávy (včetně vinného
moštu) a zeleninové šťávy
nezkvašené, bez přísady
alkoholu, též s přísadou
cukru nebo jiných sladidel 1100 t 1400 t
200970
až
200990
-------------------------------------------------------------------------------
2101 Výtažky, esence (tresti)
a koncentráty z kávy, čaje
nebo maté a přípravky na
podkladě těchto výrobků nebo
na podkladě kávy, čaje nebo
maté, pražená čekanka a jiné
pražené kávové náhražky a
výtažky, esence (tresti) a
koncentráty z nich 110 t 200 t
210130016
210130991
-------------------------------------------------------------------------------
2201 2201 Voda, vč. minerálních vod
přírodních nebo umělých a
sodovek, bez přísady cukru
nebo jiných sladidel,
nearomatizovaná, led a sníh 5500 hl 10000 hl
-------------------------------------------------------------------------------
2202 2202 Voda, vč. minerálních vod
a sodovek, s přídavkem cukru
nebo jiných sladidel nebo
aromatizovaná a jiné
nealkoholické nápoje vyjma
ovocné nebo zeleninové šťávy
čísla 2009 1100 hl 1400 hl
-------------------------------------------------------------------------------
2203 2203 Pivo ze sladu 11000 hl 14000 hl
-------------------------------------------------------------------------------
2207 Ethylalkohol nedenaturovaný
s objemovým obsahem alkoholu
80 % vol nebo více,
ethylalkohol a ostatní
destiláty denaturované,
s jakýmkoliv obsahem alkoholu
220710 1100 hl 1400 hl
-------------------------------------------------------------------------------
2208 2208 Ethylalkohol nedenaturovaný
s objemovým obsahem alkoholu
menším než 80 % vol, destiláty,
likéry a ostatní lihové nápoje,
složené alkoholické přípravky
používané k výrobě nápojů 33000 hl 42000 hl
-------------------------------------------------------------------------------
2209 2209 Stolní ocet a jeho náhražky
získané z kyseliny octové 1100 hl 1400 hl
-------------------------------------------------------------------------------
2401 Nezpracovaný tabák,
tabákový odpad 550 t 700 t
240110022
-------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------